06-53706100 olivier@iowt.nl
. . .

Business Coaching

“If you want to grow a business, you have to grow people. There is no other way. You can’t grow a machine.“

Personal coaching

  • Medewerkers die lekker in hun vel zitten presteren significant beter
  • Succesvolle organisaties besteden veel aandacht aan het welzijn van hun mensen
  • Tevreden medewerkers hebben een positieve uitwerking op hun collega’s

Herken je bovenstaande punten?

Vandaag de dag zijn de medewerkers in de onderneming/organisatie het nieuwe kapitaal. Het wordt echter steeds moeilijker om goed personeel te vinden en tevens het behouden ervan.

Dat is waar ik kom kijken.

Als life- en businesscoach werk ik met mensen die vast zijn gelopen in hun privéleven of hun werk. En eigenlijk is daar geen onderscheid in…
Met mijn aanpak breng ik inzicht in de problematiek waar iemand tegen aanloopt en nemen we blokkades weg zodat het pad naar (persoonlijke) groei weer vrij is.
Vaak blijkt dat ca. 6 sessies al voldoende zijn om een doorbraak te realiseren en de positieve energie bij de medewerker weer te laten stromen.

Benieuwd naar mijn aanpak en eerder behaalde resultaten? Ik maak graag een (online) afspraak met je om nader op jouw situatie in te gaan.

 

Team-coachings

  • Een prachtige start is om eerst iedereen individueel een Lumina Spark assessment te laten maken (via de computer, dus dat kan thuis!)
  • Het assessment wordt individueel met de deelnemers besproken
  • Een eerste gezamenlijk sessie wordt door de leider, de opdrachtgever, duidelijk uiteengezet wat het doel van het coachingstraject is. Daar mag geen misverstand over bestaan. In een of meerdere workshops gaan we samen, op een speelse wijze, aan de slag met houding en gedrag.
  • We gaan ontdekken waarom samenwerken soms wel lukt en soms niet, wat onze eigen rol is in het team en hoe we dat kunt versterken. Hoe je meer inzicht krijgt in het gedrag van de anderen, daarop in kunt spelen, rekening mee houden om zo de onderlinge effectiviteit en de sfeer te verbeteren.
  • Dat vertalen we uiteindelijk in gewenst team-gedrag, In do’s en dont’s binnen de samenwerken en niet zelden in individuele verbeterpunten en soms ook in individuele coach vragen.

Nieuwsgierig wat ik voor jou of je team kan en mag betekenen?  Klik hier voor een gratis en geheel vrijblijvend intake gesprek.