06-53706100 info@iowt.nl
. . .

Over mij

Olivier
Mensen typeren mij als authentiek, enthousiast, ondernemend met gevoel voor humor.
Duidelijkheid, transparantie, eerlijkheid en vertrouwen zijn kernwaarden in mijn stijl van werken en ik geloof sterk in een cultuur waarin mensen samenwerken en elkaar aanspreken op gewenst en ongewenst gedrag. Zowel zakelijk als privé moeten successen altijd gevierd worden.

ACC / ICF Coach
Na 25 jaar bedrijfsleven ben ik in 2014 gestart als zelfstandig ondernemer. Mijn echte passie heb ik gevonden tijdens mijn opleiding aan “The MMS Institute” tot professional ACC / ICF geacrediteerd Coach. Het voelt als een voorrecht dat ik als coach een coachee, een gezin of een team op een mooie en betekenisvolle manier op weg kan- en mag helpen naar het realiseren van hun dromen en doelen!

Lumina Practitioner
Een Lumina Spark- of Sales assessment is prachtige start van een persoonlijke reis naar meer kennis over je houding en gedrag van jezelf. Als je beter bewust bent van je eigen gedragsvoorkeuren dan is contact met anderen en samenwerken vaak veel eenvoudiger,
leuker en effectiever. Als Lumina practitioner begeleid ik jou en/of je team op deze
ontdekkingsreis.

LEAN
Als Lean Six Sigma Black Belter kan ik op strategisch niveau meedenken over en helpen verbetertrajecten. Mijn belangrijkste toegevoegde waarde in deze trajecten is vooral de betrokkenheid en veranderbereidheid bij de mensen aan te wakkeren. Door eventuele hindernissen weg te nemen komen de medewerkers vol overtuiging beweging.

BOEK
Het schrijven van een boek maakt je kwetsbaar. Immers je gedachtengoed staat zwart op wit. Voor mij is de kern van het boek; Ben Aardig- Duidelijk. De vraag is nu, wat is aardig zijn eigenlijk? wat versta jij daaronder? en duidelijk? wanneer ben ik dan echt duidelijk? wat betekent dat voor mij? Hierover ga ik graag met jou of je team in discussie. Een mooi stap naar een betere en plezierigere samenwerking,