06-53706100 olivier@iowt.nl
. . .

Over mij

IOWT, Life & Business Coaching is voor mij

Mensen en bedrijven begeleiden en stimuleren in de zoektocht naar eigen nieuwe inzichten, die helpend en helend kunnen zijn voor (innerlijke) groei en het realiseren van gewenste doelen.

  • Dat doe ik vanuit mijn innerlijke overtuiging dat iedereen zelf de antwoorden heeft in zich op de eigen (levens)vragen die zich aandienen.
  • Dat doe ik vanuit mijn behoefte om te mogen helpen het beste en mooiste uit mensen te halen, en als dat lukt is dat voor mij zeer vervullend.
  • Dat doe ik vanuit mijn grote liefde voor het vak- en het vakmanschap van professionele coaching

Ik richt mij hoofdzakelijk op adolescenten en studenten die zich afvragen wie zij nu eigenlijk mogen zijn! Mensen die verdwalen op het carrière pad of die zichzelf in hun werk of leven voorbij rennen.
Maar ook vooral bedrijven die kampen met vragen rond opvolging, onderlinge samenwerking en/of die zoekend zijn naar hun eigen identiteit, waar doen wij het nu eigenlijk voor? (leidend principe)

Olivier

PCC / ICF Coach

Na 25 jaar bedrijfsleven ben ik in 2014 gestart als zelfstandig ondernemer. Mijn echte passie heb ik gevonden tijdens mijn opleiding aan “The MMS Institute” tot professional PCC / ICF geacrediteerd Coach. Het voelt als een voorrecht dat ik als coach een coachee, een gezin of een team op een mooie en betekenisvolle manier op weg kan- en mag helpen naar het realiseren van hun dromen en doelen!

IVWS

Familie- en organisatie opstellingen maken onzichtbare patronen zichtbaar.
Inzicht in deze patronen (deze onderstroom) geven een kijk op de realiteit.
Pas als je de realiteit onder ogen (durft) te komen, je eigen lot kunt aanvaarden, zal dat zorgen voor opluchting, bevrijding en de weg vrijmaken voor heling, groei en kracht.
Als Professioneel opgeleid systemisch coach aan het Instituut voor Systemisch werk (IVSW)
kan ik je begeleiden in het vinden van deze patronen en dynamieken die je persoonlijke- of bedrijfsontwikkeling in de weg staan.

Lumina Practitioner

Een Lumina Spark- of Sales assessment is prachtige start van een persoonlijke reis naar meer kennis over je houding en gedrag van jezelf. Als je beter bewust bent van je eigen gedragsvoorkeuren dan is contact met anderen en samenwerken vaak veel eenvoudiger, leuker en effectiever.

Als Lumina practitioner begeleid ik jou en/of je team op deze ontdekkingsreis.

LEAN

Als Lean Six Sigma Black Belter kan ik op strategisch niveau meedenken over en helpen verbetertrajecten.

Mijn belangrijkste toegevoegde waarde in deze trajecten is vooral de betrokkenheid en veranderbereidheid bij de mensen aan te wakkeren.

Door eventuele hindernissen weg te nemen komen de medewerkers vol overtuiging beweging.

BOEK

Het schrijven van een boek maakt je kwetsbaar. Immers je gedachtengoed staat zwart op wit. Voor mij is de kern van het boek; Ben Aardig- Duidelijk.

De vraag is nu,

  • wat is aardig zijn eigenlijk?
  • wat versta jij daaronder?
  • en duidelijk?
  • wanneer ben ik dan echt duidelijk?
  • wat betekent dat voor mij?

Hierover ga ik graag met jou of je team in discussie. Een mooi stap naar een betere en plezierigere samenwerking,