06-53706100 olivier@iowt.nl

ICF & MMS gecertificeerd

 

ICF DE gouden standaard in coaching

 

is de grootste beroepsorganisatie van coaches ter wereld.
ICF Netherlands vertegenwoordigt de ICF in Nederland.
Het ICF-predicaat is wereldwijd normstellend in coaching.

Daardoor weet jij als cliënt dat je in de meest bekwame handen bent.
Daardoor weet ik als coach dat mijn kwaliteit en professionaliteit eruit springt

 

De gouden standaard in coaching

  • • Onafhankelijke certificering: ACC, PCC, MCC
  • • Coaching competenties en een Ethische Code
  • • Accreditatie programma voor coaching opleidingen
  • • Wereldwijd netwerk van opgeleide coaches
  • • Onderzoek

ICF definieert coaching als
Samenwerken met klanten in een tot nadenken uitdagend en creatief proces dat hen inspireert om hun persoonlijke en professionele potentieel te maximaliseren.

ICF certificering
ICF geeft coaches de gelegenheid om hun professionaliteit te formaliseren door het verkrijgen van een ICF certificering. ICF gecertificeerde coaches zijn onderdeel van een netwerk van beroepsgenoten die zichzelf aan de hoogste professionele standaarden houden ten behoeve van hun klanten en hun professie. Zij voldoen aan strenge opleidings- en praktijkeisen om zo de kwaliteit van hun coaching te waarborgen. Bovendien is hun coaching objectief getoetst.

Met een ICF certificering
Vertel je als coach aan de wereld dat je een professionele coach bent
Selecteer je als klant de meest professionele coach uit het diverse aanbod

ICF coaching competencies
De ICF Core Competencies zijn ontwikkeld om een beter begrip te krijgen van de vaardigheden en benaderingen die worden gebruikt in het beroep van coach, zoals gedefinieerd door ICF.

Ethische code van ICF
Coaching op basis van onze ethische code is topprioriteit. De Ethische Code van ICF is ontwikkeld om duidelijke richtlijnen en standaarden te geven aan ICF gecertificeerde coaches. ICF heeft een procedure waarbij klanten hun eventuele klachten kunnen indienen over coaches of aanbieders van ICF geaccrediteerde trainingprogramma’s

 

The MMS ICF Coachtraining

 

Een intensieve en bijzondere opleiding waarin ik coachvaardigheden heb geleerd door theoretische kennis in de praktijk te oefenen middels ruim 120 uur aan coach-training in combinatie met het ervaren, beleven en plaatsen van gebeurtenissen verleden en heden.

Ik heb geleerd om mensen te helpen bij hun zoektocht naar hun eigen waarheid, deze te omarmen, eventuele blokkades uit de weg te ruimen en het ogenschijnlijke onmogelijke mogelijk te maken. Ik heb de kunst van het vragenstellen geleerd en help mensen op weg met het realiseren van hun eigen doelen, wensen en dromen.

The MMS training learns how to help people find their own inner truth, embrace it and get the blocks out of the way to make the seemingly impossible happen. We teach the art of asking questions and support people in making their goals, wishes and dreams become a reality.

Neem gerust contact met me op, door hier te klikken, voor een gratis en geheel vrijblijvend intake gesprek. Ook al heb je het allemaal nog niet helemaal helder voor de geest wat je nu wilt, of wat nu je eigenlijk coachvraag is.